Dit is de grootste Hermès sjaal die we tot nu toe ingelijst hebben.

Dit is de grootste Hermès sjaal die we tot nu toe ingelijst hebben.

Bij Gelijk Inlijsten krijgen we vaak prachtige kunstwerken en bijzondere stukken om in te lijsten, maar deze keer kregen we iets unieks: de grootste Hermès sjaal die we ooit hebben ingelijst!

Hermès staat bekend om hun luxe sjaals, vaak gemaakt van de fijnste zijde en met indrukwekkende, gedetailleerde ontwerpen. Deze specifieke sjaal was niet alleen groot in allure, maar ook groot in formaat! Met een afmeting van maar liefst 1,2 x1,2m vergde het inlijstproces extra aandacht en precisie.

Het proces

Het inlijsten van zo’n bijzonder object vereist vakmanschap en zorgvuldige planning. We begonnen met het uitkiezen van de juiste lijst, die niet alleen bij het kunstwerk past, maar ook het delicate materiaal van de sjaal respecteert. Vervolgens hebben we speciale technieken toegepast om de sjaal strak en zonder beschadigingen in de lijst te plaatsen, waarbij de kleuren en het ontwerp optimaal tot hun recht komen.

Waarom zou je een Hermès sjaal inlijsten?

Veel mensen zien hun Hermès sjaals als verzamelobjecten of zelfs als kunstwerken. Door je sjaal in te lijsten, kun je deze niet alleen beschermen, maar ook bewonderen als een centraal kunststuk in je interieur. Of het nu gaat om een erfstuk of een luxe aankoop, ingelijste sjaals voegen een uniek en persoonlijk tintje toe aan je woning.

Het resultaat

Dit is de grootste Hermès sjaal die we tot nu toe ingelijst hebben.

Het eindresultaat was verbluffend! De sjaal is nu het stralende middelpunt van de kamer waarin hij hangt. Dankzij het professionele inlijstwerk blijft de sjaal in perfecte staat, en komen de levendige kleuren en het ingewikkelde patroon prachtig tot hun recht.

Heb jij ook een sjaal of ander bijzonder textiel dat je wilt inlijsten? Kom langs bij Gelijk Inlijsten, en we bespreken graag de mogelijkheden om jouw speciale stuk in een stijlvolle lijst te vereeuwigen.


Maasstraat 144, 1078 HP Amsterdam
info@gelijk-inlijsten.nl
020-6711903
WhatsApp

Algemene voorwaarden


Openingstijden:
Maandag tot vrijdag
09:00 / 18:00
Zaterdag
09:00 / 17:00