Voetbvalshirt inlijsten met een embleem van de club

Voetbvalshirt inlijsten met een embleem van de club

Bij Gelijk-Inlijsten kregen we een prachtige opdracht: het inlijsten van een voetbalshirt, compleet met het embleem van de club. Dit soort opdrachten zijn altijd bijzonder, want een voetbalshirt is niet zomaar een kledingstuk. Het vertegenwoordigt de passie, de inzet en vaak de mooiste herinneringen van zowel de speler als de supporter. Of het nu gaat om een gedragen shirt van een favoriete speler of een herinnering aan een belangrijke wedstrijd, het shirt is een symbool van trots en loyaliteit.

Het inlijsten van een voetbalshirt vereist zorgvuldige aandacht voor detail en een nauwkeurige aanpak. We willen niet alleen het shirt beschermen, maar ook zorgen dat het in zijn volle glorie wordt getoond. De klant wilde daarnaast ook het clubembleem extra laten opvallen, wat ons inspireerde om een op maat gemaakt ontwerp te creëren waarin beide elementen perfect tot hun recht kwamen.

Bij deze inlijsting hebben we gekozen voor een strak, modern ontwerp waarbij het shirt het centrale element is. Het shirt werd zorgvuldig bevestigd. Het clubembleem, vaak een van de meest herkenbare en dierbare onderdelen van een voetbalshirt, werd met zorg apart uitgelicht. We hebben ervoor gekozen om het embleem in het zwevende passe-partout van de lijst te plaatsen, zodat het een prominente plek kreeg.

Voor de achtergrond hebben we gekozen voor een zwarte kleur die contrasteert met het shirt, maar de aandacht er niet van afleidt. Zuurvrije materialen zorgen ervoor dat het shirt en het embleem beschermd zijn tegen verkleuring en slijtage, zodat de herinnering jarenlang kan worden gekoesterd.

Het eindresultaat is een schitterend stuk dat de trots en passie van de klant voor zijn of haar club weerspiegelt. Het voetbalshirt en het embleem worden op een stijlvolle manier gepresenteerd, waardoor ze een eyecatcher worden in elk interieur. Deze inlijsting is niet alleen een eerbetoon aan de club, maar ook aan de herinneringen die verbonden zijn met het shirt.

Bij Gelijk-Inlijsten zijn we er trots op om deze bijzondere items de plaats te geven die ze verdienen, zodat de herinneringen en de clubtrots iedere dag opnieuw beleefd kunnen worden!


Maasstraat 144, 1078 HP Amsterdam
info@gelijk-inlijsten.nl
020-6711903
WhatsApp

Algemene voorwaarden


Openingstijden:
Maandag tot vrijdag
09:00 / 18:00
Zaterdag
09:00 / 17:00